Lördag och söndag.

Nu är helgens jobb över. Skönt. Har dock i morgon kvar. Sen e jag ledig hela en dag. För att jobba 2 sen vara ledig 3 :D
Knepigt schema :D Heléne och jag har iallfall byggt om massor på hennes avdelning. Blev sket bra.
Efter jobbet igår körde jag förbi Ikea och sprang in o handlade 2 hyllor till källaren. Sen var det bara att åka hem då vi hade gäster. Emma och Robert var förbi för att hälsa på och hjälpa Jocke lite med elen ute i garaget.
Så när grabbarna fixade i garaget myste jag och Emma inne. Vi fick tända massor med ljus då killarna var tvugna att stänga av all el ett tag.
Jag fick en ny telefon igår. Emmas gamla. Så nu har jag Touch screen :D Emma har ju en Iphone nu.

 

Emma tog lite bilder med sin telefeon oxå. Blev lite bättre bilder.

Nu har min kastanj nästan slagit ut inne i vardagsrummet.

 

Idag efter jobbet satte jag ihop hyllorna och fixade i tvättstugan/blomsterkällaren. Kunde tyvärr inte sätta upp dem riktigt där jag ville men blev ok ändå.

 

Före.

 

Nu e det solsidan. Kram kram


Ledig vårdag.

Idag kom det ingen snö eller nåt regn som det ryktades om utan det kom sol. :D Underbart när man e ledig.
Släppte ut hönsen innan så de skulle få springa lite fritt. Sen gick jag in o städade.
Tog mig en tur till Frida och fikade med henne och Linnea. Hade super mysigt. När jag kom hem så plockade jag ut mina ute växter som jag haft i krukor på balkongen innan. De har bott i garaget över vintern. Nu fick de se vårsolen.
Får vänta lite till innan man kan gräva ner dem.
Åkte sedan ut till Kinna och gick till Skroten samt Kinna garn och köpte lite pysselsaker.
När jag kom hem såg jag att hönorna var ute vid ladan vid gårdsplan. De vågade sig en bra bit. De trodde dock att de var hundar ett tag då de var i hundgården. :D
Här får ni se hur söta de var.




Massor med ägg i kylen nu :D

 

Glömde säga att igår på jobbet fick jag en liten flis. AJ.

 

Ne nu skall jag sova. Kommer bli en lång dag i morgon. Kram kram


Hönsen har fått komma ut.

Idag släppte vi ut hönsen. Tog lite tid men de kom ut. O gick in. O kom ut. O gick in :D
Men de va så söta så. O verkar som den sista har börjat lägga ägg nu med då de har kommit några lite ljusare än de andra. Här får ni se lite söta bilder.









Kram kram

Några fyllda dagar.

Har vart dålig på att blogga igen. Men blir så i perioder att man e trött och har massor att göra. Jobbat en del i veckan men igår var jag ledig. Men satt inte direkt hemma. Började med ett möte med Handels. Då jag är fackligt ombud nu.
Efter detta åkte jag hem till Heléne. Vi skulle suttit på trappen och fikat men med tanke på vädret som pendlade hastiskt mellan regn, snö och sol satt vi inne. Men när vädret väl hade styrt upp sig o det slutade regna gick vi en promenad till Lindome centrum. På vägen stannade vi och matade änderna.



Heléne lyckades få änderna att hoppa jämfota.



Efter jag vart hos Heléne och haft det mysigt skulle jag träffa min svärmor på en blomsterbutik. Gud va mycket fint hon hade. Fick ett litet drivhus av min snälla svärmor. Samt en snörstrimmlare....gud va jag saknat att ha det.



Efter detta fick jag åka och hämta Jocke på jobbet för att köra honom till Kungsbacka. Han skulle ut med lite kompisar. Så jag åkte till Kullavik efter detta och umgicks med mamma och pappa och lillebror. Var super mysigt.
Sen när kl blivit stra efter 01 fick jag ge mig iväg för att hämta Jocke i stan. Skulle köra hem alla vännerna till honom med så vi var hemma vid 04. Gah för sent.
Idag började jag med att hämta in ägg. Inte vart ute o hämtat sedan i torsdags så det låg 4st ägg :D
Sen har vi bara haft det lugnt. Imorgon vankar en ny dag.
Kram kram


Semle dagen.

Idag har jag bakat egna semlor. Mmmmm så goda de blev. Skall försöka komma ihog o ta med mig en till Heléne i morgon.
Så här goda ser de ut.

 

Kram kram


Produktiv dag.

Kl är bara 14:15 och känner redan att jag varit super produktiv. Började med att jag gick ut i solen och planterade mina vårblommor. Så mysigt att kunna göra detta. Känns som våren är på väg på riktigt.

Efter detta gick jag och sågade ner lite mer grenar på mitt kastanje träd. Sen bar jag ut den super fina mjölkkannan jag fått av Frida. Helt underbar. Man bara måste ha en mjölkkanna på en gård.

Efter detta skulle jag plocka ut min brudkista ur ladan. Det var lättare sagt än gjort. För de ligge fortfarande snöhögar utanför portarna. Så fick ta ut den genom bakdörren och sedan bära den igenom hagen runt ladan. Gah puh de va tungt. Men men tillslut var den på plats i solen och jag började blanda färg.
Efter mycke meck blev det klart och jag e nöjd.

Blev tvungen att skriva bokstäverna för hand och de e inte lätt me en pensel. Men blev fint ändå.
Har vart ute i hönshuset och hämtat in ägg. Såg att det var Sunshine som lagt idag. :D min favorit. Satte mig lite i solen mot garaget för att dricka kaffe.. Mysigt värre.

 

Tog mig sedan en vandring upp i skogen och runt trädgården för att leta vårtecken. Mysigt att bara kunna gå utanför dörren och gå upp i skogen. Tog några bilder uppifrån berget.

 

Nu har jag kommit in igen då de blåste en del. Skall slappa lite vid datorn nu och slöa en hel del. Man får ju det när man e ledig. Kram kram


Måndag.

Nu har det vart måndag. Jobbat idag och typiskt nog var det strålande sol hemma. Jaja men inte mycket man kan göra åt det. Men man vill ju bara sitta och sola en dag som denna.
Men fick lite energi till att ta fram lite vårkläder. Blev en tunika o ett par leggings idag :D

Sen på jobbet hade jag en timmes lunch så tog och satte mig lite ute i solen helt underbart. I morgon e jag ledig och jag hoppas på fint väder. För jag har massa vårplaner. Skall klippa det sista på mitt kastanjträd. Jag skall plantera en vårgrupp med underbara penséer. Sen skall jag göra klart min brudkista.

Ne nu skall jag kolla klart på En unge i minuten som går på 4:an.

Kram kram


Bytt namn???

Skall berätta om namnbytet snart. Först skall jag säga att jag e nyss hemkommen från jobbet. Skönt att komma hem. Tog dock lite längre tid då jag fick köra småvägar från Lindome till Kungsbacka.
Såg när vi körde av Lindome för att lämna Heléne att det var kö bort mot Sandsjöbacka. O som tur var satte jag på P4:a o de sa att det var en olycka med tunga fordon och att räddningstjänsten stänger av båda körfälten i 2timmar.
Glad jag slapp det. Tar ju tid ändå hem.
Väl hemma fick jag god mat med bra sällskap. Jocke har sin polare Richard här över helgen. De hade gjort chicken wings. Mumma.
Sen gick jag igenom dagens post och då upptäckte jag att både jag och Jocke har bytt namn.
Roligt med företag som skickar ut saker o kollar på äns namn i nåt regiser och inte vet vad som är för och mellan namn hehe.

Nu heter vi Hans Hjärtstam och Anna Höök. Hehe att de fick båda fel :D jaja lite kul var det iallafall. Nu skall jag chatta mer med Heléne innan natten. Kram kram


Ullared.

Idag åkte mamma och jag till Ullared för att gå in på GeKås. Blev otroligt billigt för mig. 200kr bara. Men mamma hon var värre. Jag såg dock Boris, Ola-Conny och Morgan haha.
Köpte en svart söt blus, en tröja/sommar jacka och ett brevställ.
Blir bilder senare på dem.
Igår var jag en heldag hos Heléne o Linus. Vi hade massor att göra och hann med allt. För en gång skull.


Vi färgade Helénes hår vilket var super fint. Sen åkte vi till 3 olika secondhand butiker men hittade inget kul alls.
Sen så tog vi o satte upp 2 st väggtexter som hon köpt. Blev så fint.
Vi fikade massor. Kaffe o massor med goda kakor som Heléne bakat.
Vi hann med lunch oxå samt satte upp en gardin i hennes kök.
Tillslut åkte jag hem efter en super go dag. Fick med mig 4 tavlor hem som jag suktat efter länge. De har hängt i Helénes hall innan o hänger nu i min.

 


I morgon blir det jobb igen.
Kram kram

Vårtecken.

Idag har jag varit ledig och har roat mig med lite små saker. Inte mycket dock.
Men har iallafall målat min brudkista en andra gång samt köpt en schablon jag skall måla på den. Sedan har jag vart ute och hämtat ett ägg till :D
Jag tog mig en extra runda i trädgården för att leta alla små tecken på att något växer. Detta hittade jag idag. Det finns hopp.



Allt som e grönt är välkommet :D
Tänkte lägga in en liten pose bild på mig. Var ju ett tag sedan nu.

Nu blir det mer tv. Kram kram.