Längtar hem.

Nu är det en dag kvar tills jag vart på sjukhus i 3 veckor. Men det betyder oxå att v 28+0 närmar sig. Undersökningen idag visade stabilt läge. Så vi hoppas på att det fortsätter så. Tösen väger 1kg nu och växer. ^o^
Längtar extra mycket hem nu när jag fick mms från jocke som är hemma.



En stut och 2 dräktiga kvigor. Går och betar i vår hage. Super fina.

Kram kram



Dagens nöje.

Man får roa sig så gott det går här så testade nya Fanta drickor. Testade först Fanta strawberry. God i början men blev lite parfymig efter hand.
Väldigt söt var den.


Sen provade jag Fanta grape. Den fick jag hälla ut. Blä smaka bara parfym. Verkligen äcklig. O luktade inge vidare heller.


Så nu fick det bli Zingo. Det funkar alltid :-D

Kram kram



Tråkigt.

Ligger nu ensam på "hotellrummet". Jocke åkte hem i förmiddags och sen så kom mamma på besök. Drack kaffe och kollade på magen :D 
Men nu e jag ensam o skall vara det inatt. Lite läskigt. Hoppas att inget startar. Man vet ju aldrig. 
På torsdag ska jag till min läkare på Specialistmödravården och göra kontroll igen. Så har det att se fram emot.
Här kommer dagens magbild.
 
 
Magen växer kan man säga. Snart kommer det bli riktigt tugnt om det fortsätter i denna takt.
 
Jag får komma upp till gynmottagningen (där ja låg innan) morgon och kväll för att lyssna på bebisen om ja vill då de ej gör det här. Var där i morse så får se om jag orkar rulla upp mig själv i rullstol sen.
 
Kram kram

Patienthotell

Nu är jag flyttad till patient hotellet. Här finns sjuksköterskor men inga barnmorskor. Men är fortfarande på sjukhuset. Så är det något är jag nära. Är samma standard här som på scandic hotell ungefär. Så mjuk säng som är ställbar med riktiga mjuka, sängkläder.






Kram kram




Sol

Började förmiddagen med en dusch. Underbart. Sen blev det kaffe på balkongen. Kommer mulna på sen så sög in lite sol nu. Borås är ju en stad känd för sitt regn. :-D
Här har ni utsikten från balkongen.





Mycket skog i Borås iallafall så grönt och fint.



Kram kram




Borås sjukhus.

Igår skicka de oss till Borås sjukhus då jag i morgon är v27+0. Äntligen. Vi var en natt på förlossningen men eftersom magen är lugn vill de ej att vi tar upp ett rum. Så nu ligger jag uppe på gynekologiska avdelningen. Samma rum som sist vi va på Borås. Ny avdelning med fina rum och plastmatv o eget badrum. Så här blir jag nog kvar tills något händer. Min läkare kommer tillbaka på måndag så hon tar beslut då hon är överläkare.


Lyx med tv och konst. :-D



Tråkigt nog blir det inga roliga snygga bilder på magen då alla är tagna på sjukhus i myskläder. Blir ju inte läge att åka och göra proffs fotografering direkt.

Kram kram



Antibiotika kur.

Verkar som jag nu efter 10 dagar slipper äta mer av antibiotikan. Underbart. Den har smakat skit och gjort mig illamående. Så glad. Men vet ju aldrig om de sätter en på nån ny medicin. Men vi håller tummarna. Annars ser det bra ut v 26+4 idag och lugnt i magen. Hoppas vi kommer till v27. O om vi då skickas till Borås. Vi får se.



Kram kram



Ensamt

Idag e det ensamt på sjukhuset då jocke har kurs. Tur nog har jag en super go barnmorska som är i min ålder som kommer in och pratar med mig med jämna mellanrum. Hade blivit knäpp annars.
Börjat kolla en ny serie som heter Drop dead diva. Ganska lätt och underhållande faktiskt.


Vi funderade på vad folk gjorde förr när de låg på sjukhus. O inte hade internet eller knappt tv. Dö segt då ju.
Sitter o längtar efter lunchen redan
Är ju dagens höjdpunkt att äta :-D

Hittade mascaran äntligen så ser piggare ut nu. :-D



Kram kram



Bebismage.

Här kommer en bebismag bild. V 26+1.



Kram kram



sjukhus.

Får nu uppdatera bloggen. Inte blivit av då vi ligger på sjukhus. Inte orkat direkt. Men nu har det gått en vecka så är dags nu. För en vecka sedan åkte vi till östra sjukhuset i Göteborg då jag hade mer sammandragningar än jag borde ha då jag bara var i v 24+6 men har en svag livmodertapp som krympt under flera veckor. Nu blev det mer akut och det såg ut som om hon var påväg ut. Fick värkhämmande medicin och kortison sprutor för att lungorna ska mogna på henne. Nu har hon stannat kvar en hel vecka till i magen och vi hoppas hon stannar några veckor till. Stannar hon över v27 flyttas jag till Borås sjukhus då de har neonatal från v 27. Här på östra tar de bebisar som föds från v 23. Ska försöka uppdatera lite bilder och iallafall. Sängläge är det som gäller :-D Ctg kurva gjordes när jag kom in med sammandragningar. Magen förra veckan. Börjar bli stor. Dagens info i gravid appen i min telefon. Kram kram

Frukost på sängen.

Nu har jag 2 dagar i rad fått frukost på sängen. Kan man ha det bättre? Hoppas ni alla blir riktigt avundsjuka :-D



Kram kram



Vår i rabatten.

Nu äntligen är det vår och blommorna slår ut. Här e en liten del av en rabatt. Längtar tills rosbuskarna vaknar oxå.
 
 
 
 
Kram kram

9 GAG






Lite kvälls skratt.
Kram kram



Trädgårds inspiration.

 Sitter här och letar inspo till trädgården på både nätet och i tidningar. Har en del rabatter som jag äntligen skall fixa till. Har för mycket gräsmatta. Man blev ju sugen när sommaren var här igår. Ja nu regnar det men tänker inte titta ut.
 
 
 
 
 
 
 
Man blir ju så sugen när man ser allt. Vill bara ut och fixa.
Kram kram

Virka en bläckfisk till ett förtidigt fött barn.

Finns en jätte fin sida där du kan få virkmönster till en bläckfisk som du sedan kan skicka in till ambassadörer som sedan skickar ut dessa till neonatal avdelningar i Sverige. Så förtidigt födda barn kan få en liten kompis som har armar som påminner om navelsträngen. Gillar man att virka och har lite tid över tycker jag detta är en super fin ideé.


http://www.babydjungeln.se/virka-blackfisk/


Kommer själv göra detta då jag tycker de små liven behöver lite extra kärlek.

 

Kram kram


International Bereaved Mothers day.

Idag är det en speciell dag. Idag är det International Bereaved Mothers day som är en dag för alla oss mammor som förlorat våra barn. Så jag önskar ett stort grattis till alla änglamammor där ute.
 
 
Älskade lilla Malte idag ger mamma dig en liten extra tanke. Saknar dig av hela mitt hjärta.
 
 
Här kan ni läsa lite extra om dagen om ni vill veta mer http://carlymarieprojectheal.com/2012/05/international-bereaved-mothers-day.html
 
Kram kram