Långhelg.

Tyvärr är det måndag i morgon och man återgår till jobbet. Men skall bara jobba 4 dagar sedan e jag ledig i hela 5 dar :D
Denna helgen har vart ganska lugn om man bortser från igår då jag först hjälpte Helene att flytta och sedan efter det vart det middag med alla vänner hos Mackan o Karin.
Vart super trevligt.
Idag har Jocke och jag bakat rulltårta. Mumma. En med hallonsylt o en med blandat Nutella o Jordnötssmör. :D
Upptäckte igår oxå att mina påskliljor e på väg upp. Lite tidigt kanske. Det får ju gärna komma men inte om det fryser på och skadar knopparna.
Eftersom det bara var jag av tjejerna som hade körkort fick jag köra lastbilen vid flytten. Det vart en lätt lastbil men en stor sådan o jag har aldrig kört det. Men gick kanon och backa gick bra det med.
Alla tjejer i bilen. :D
Kram kram

En vacker dag.

Jösses vilket vackert väder vi haft. Strålande sol hela dagen. Jocke o jag gick ut för att kolla skadorna i skogen efter stormen. Man vet ju aldrig hur det gått. Speciellt som vi tog och avverkade massa gran i sommras e det mycket glesare och lättare för träden att falla.
Men glada vart vi när vi bara såg 2 st tallar som fallit. Inte så illa iallafall.
Jocke under rotvältan.
Väl uppe i skogen hittade jag lite konstiga växter måste jag säga. Eller vad säger ni.
Efter vi vart uppe i skogen gick vi ner för att börja elda lite skräp. Jocke tycker det e så kul så kul. Jag roade mig mest med att kolla va katterna sysslade med.
Elvis vill mysa lika mycket ute som inne. Inte lätt att få bild på Jocke då. :D
Nu har vi ätit lite sen lunch och Jocke skall ut o elda vidare. Jag ligger nerbäddad o fryser under en filt. Vart kallt ute ju.
Kram kram

Gott nytt år.

Önskar alla ett gott nytt år och hoppas alla hade det super trevligt igår. Vi hade det super med god mat, dryck och vänner.
Tog inte så många bilder tyvärr. Blir så ibland. Men ni skall få se mig nyårs snygg. Idag skall vi inte göra mer än ta in lite ved. Man måste ju göra det ibland. Men sen skall det bara njutas. Jobbar ju i morgon igen.
God fortsättning till er alla. KRAM.