Sista vilan för Tussen.

Nu har vi vart ute och begravt Tussen. Var super svårt att lägga ner henne. Men hon var inlindad i filten som hon hade i sin bur när jag hämtade henne som bebis. O så fick hon med sig sina 2 favorit leksaker. Så nu har hon det bra.
Hon var världens bästa katt. Så mysig o rolig och underbar så hon e saknad.
Vi fick ett special gjort stål kors till henne av företaget Jocke var hos när hon dog. Blev sååå fint o kommer bli ännu finare när det börjar rosta.
Sov nu min bebis.
Kram kram

Tussen.

Som många av er vet så dog Tussen igår. Min underbara bebis katt. Har haft henne i över 6år o hon var frisk o innekatt så var en rejäl chock att hitta henne död på morgonen.
Ingen aning vad som hänt men det har satt sig i hjärtat.
Hon var ju världens mysigaste o goaste katt med en enorm personlighet. Så nu e det tomt här hemma.
Vet ej vad jag mer skall skriva om det. E så ledsen. Men lägger upp lite söta bilder på henne.
Bus o mys var Tussens sak :D
Kram kram alla.

Långhelg.

Nu har det vart en riktig långhelg. I torsdags var jag o Helene o shoppade lite innan hon började jobba kl 15. Sen efter det handlade ja lite blommor o åkte till Kullavik för att göra en gravdekoration till farmors o farfars grav. Eftersom mamma o pappa skulle dit igår. Blev riktigt nöjd. Planteringen står i en hjärtformad kruka. Syns lite dåligt på bilden.
Tycker det e så tråkigt med vanliga klasiska gravdekorationer. E typ bara en knippe granris med lite skit på hehe.
Sen på fredagen jobbade Jocke hemma så de va mysigt. Han pillade mycket i ladan medans jag städade lite och putsade fönster. :D Duktigt. Så nu e det klart för advent.
Igår hade vi besök av Jockes pappa o hans granne Göran. Väldigt trevligt med fika. Sedan kom även Philip förbi och åt lunch och umgicks lite.
Idag har Jocke spenderat all tid i ladan med sin kompressor. Jag har städat bort löv i trappen till källaren, plockat in grillen och annat sommar aktigt. Sen har jag satt upp nät så inte kaninerna och hararna äter upp mina nya fruktträd i vinter.
Ganska bra faktiskt.
Blir det mycket snö eller om rådjuren börjar mumsa får ja bygga ett tak.
Annars idag har jag bakat då det var tomt i frysen samt börjat virka en ny amigurumi som skall bo i min bil:D
Virkar ur denna bok så  blir den söta tjejen nere till höger :D Fast i lila o turkost :D
Ne nu skall vi kolla tv och slappa kanske blir en film senare.
Kram kram