Tillbaka till jobbet.

I måndags var första dagen tillbaka på jobbet efter allt som hänt. Kändes skrämande och jobbigt. På samma gång som man vill ha nåt att göra och träffa folk. Men man känner sig inte redo ändå.
Man vill kunna ta det lugnt lite till men man måste ju komma igång.
Måndagen gick bra trots att det var en lååång dag och jag var helt slut när jag kom hem.
Idag skulle jag jobbat men klarade inte detta pga att jag vaknade och var alldelles yr. Allt bara snurrade när jag gick upp, så fick vara hemma. Har även mått illa pga det.
Känner mig riktigt kass och har lymfkörtlar som e svullna så e nog en elak förkylning på gång.
Hade bara hoppas att det inte skulle vara mer skit nu. Har ju även fått tillbaka foglossningen och det e ju segt nog.
Men men det blir nog bra tillslut.
I söndags fick jag frukost på sängen och ett fint morsdag kort av min kärlek, samt att han fixade hemma spa till mig med badsalt och badskumm samt hårinpackning mm.
Var gott att bli omhändertagen samt bli uppskattad på denna dagen då man blivit mamma och fått en son trots att han ej fick stanna kvar på jorden.
Idag fick vi kossor i hagen. Fick 3 kvigor. Så nu blir det lite liv i hagen igen. Alltid lika roligt.
Kram kram alla

Mys fika med Emma.

Idag var jag hemma hos Emma och fikade lite o myste med Wilma såklart. Är så kul att se hur hon växer och utvecklas mellan varje gång. Är bara en vecka sedan sist jag var där men hon reagerar så mycket mer på en nu och ler och skrattar. Väntar på att hon skall börja jollra nu bara  :D. Här kommer lite bilder på hur söt lilla gumman är.
Man kan inte låta bli att bara mysa med henne.
Så glad man kan vara att få busa lite. Hon är så lik Emma när hon var liten. Är nog därför hon är så söt.
Vi e så glada när vi ses :D Förutom Wilma som mest vill sova hehe.
O sova. :D
Nu skall jag slappa lite och elda i pannan då jag måste ha varmvatten. Skall duscha o gör det inte i kallt.
Kram kram

Sista dagarna hemma.

På måndag börjar jag jobba igen. Skall bli gött att göra nåt men vet i sjutton om jag e redo. Men men det ordnar sig nog. Har försökt njuta till max de sista dagarna nu. Solat som sjutton och hållt koll på växtera. Börjar växa massor nu ju helt underbart. Skall dela med mig av min sommar.
Vägen till GeKås.
.
Min fina pion trivs.
Äppleträdet i blom.
Blommorna tar sig. Bara några stenar som skall dit nu.
Sola.
Kram kram

Lite blandat.

Här blir det nu lite blandade bilder o info :D Idag gick jag upp tidigt. Kl 8. Skulle på loppis i Björketorp. Va i bra tid detta år då jag hann köpa den sista rabarbern de hade. Förra året såg jag när den sista blev såld :( men nu har jag en. Fick arbeta lite för att plantera den dock. Då vi hade en planteringsbänk som var ganska hög och med en kant man kunde sitta på. Men den var så djup så jobbigt att odla i. Har då tagit ner halva höjden på den. O sågat av plank. Men nu är den planterad. O satte bärnät över då jag inte vill ha katterna kissandes i den.
.
Lite folk i rörelse. Tog en kopp kaffe och tog lite bilder. Var helt underbart väder.
Börjar bli riktigt nöjd med rabatten i slänten. Kommer ta tag i resten sedan. Men är riktigt nöjd med hur det tar sig och frodas.
.
Tänkte visa mitt halsband jag fixat som minne av vår lille son. Är en stav med hans födelsedatum och ängeln jag visat innan.
Annars idag har jag rensat bort lite ris från trädet vi fällde. Men behöver Jockes hjälp nu för jag vågar inte köra med motorsågen.
Var kanon väder idag att hänga ut tvätten men kom inte fram till torkvindan för trädet och riset. :D så fick bli troktummlaren istället.
Nu skall jag slappa och virka mer på min bebisfilt. Börjar bli en hel del nu. Blir super nöjd. Då det e första gången någonsin.
Kram kram

Trädkramardag med Isabelle.

Igår hade vi underbara Isabelle här på besök då vi behövde ta ner trädet jämte garaget. Var svårt att markfälla det pga att det spruckit o man vill ju ej ha det i garaget.
Var så jäkla imponerad av henne. Så jäkla duktig. Hade jag aldrig klarat av. Tur vi har olika intressen. Tycker dock synd om henne som fick arbeta i alla typer av väder igår. Gick från små regn till sol till mer regn till sol till hagel till spö regn osv osv. Tur nog blåste det inte så mycket. Skall visa lite bilder på det grymma jobbet.

Trädet inna vi började.
.
.
.
.
Nere. Wiiii. Kanon.
Idag blir till o rensa lite ris kanske. :D Blir så bra så.
Kram kram

Bebis.

Idag har jag träffat bebis o Emma oxå såklart. Fikade hemma hos Emma o Robert idag och fick kela med underbara lilla Wilma. Hon är heeelt underbar. Man vill ta med henne hem. Tänkte visa lite bilder vi tog idag. Blev en hel del måste jag säga :D men så blir det ju.
.
.
.
Tänkte även visa bilder på mina virknings verk. Har gjort klart alla figurer till bebismobilen. Samt börjat på en bebis filt. Blir i mormorsrutor. Aldrig gjort sådana rutor så var en ny sak. Men blev riktigt nöjd med med 2 första faktiskt.
.
Vad tycker ni?
Kram kram

Livet går vidare i sorg.

Just nu går det upp o ner. Men för varje dag blir det mer upp än ner o det e ju bra. Men saknaden ligger där hela tiden. Om den månad ungefär kommer vi få askan som vi tänkt gräva ner i en Urnlund här i Horred. Så det kommer bli nära att gå och lägga blommor o tända ljus. Men man kommer ju inte få något slut förrän då känns det som.
Jag har beställt ett halsband till minne av vår lille kille. En silver stav med hans födelsedatum och en silver ängel. Har inte fått staven än men fick ängeln idag. Lite större än jag planerat men helt underbar.
Jag kommer alltid ha de på mig. Här skall ni få se.
Var ute i regnet nyss o hämtade posten. Tog lite bilder på ena rabatten som håller på att växa upp. E min slänt med sten jag arbetade me hela sommaren. Har lite kvar till denna sommaren dock.
Men nu börjar det blomma.
.
.
Nu till helgen e det trädgårdsmässa på Liseberg så hoppas jag kan handla lite fint då. Denna Löjtnandshjärta köpte jag där förra året. Kanske den kan få sällskap av nåt nytt.
Nu skall jag fortsätta slappa. Det förtjänar jag.
Kram kram

Ängla barn.

Det känns hemskt att skriva här på bloggen utan att uppdatera med bilder på magen och utvecklingen. Men som de flesta av er redan vet. Fick jag för tidiga värkar förra helgen som ej gick att stoppa. Så kl 02.30 natten till måndag födde jag en underbar liten kille som tyvärr inte klarade sig då jag var i vecka 21+6.
Saknar min underbara lille pojk så mycket. Så nu har jag en liten ängla bebis. Önskar han var kvar i magen men tyvärr blev det ej så.
Tänkte bara berätta och få skrivit lite.
Vi får bara hoppas det inte händer igen.
Många kramar.