Mys söndag.

Igår fick vi besök av Emma, Robert och lilla Wilma. Vi åt lunch och fikade. Sen blev det som alltid massa snack :D Lilla söta Wilma fick massor med presenter då vi inte kunde komma på hennes 1års kalas för jag hade influensan då.
Vi myste i soffan och var ute och kollade till hönsen.

 
 
Kram kram

Min florist blogg.

Har ju en blogg till. Inte uppdaterar ja den mycket. Men där lägger jag ut bilder på blommor till bröllop och begravningar o liknande. Kommer komma mer arrangemang framöver. Skulle göra ett nu i maj men tyvärr har jag fått saker som stör det så kunde inte :(

http://hjarttorp.blogg.se/

Hoppas ni hittar något fint. Har inte hunnit fylla upp den med allt än men är på väg iallafall.

Kram kram

Serier och virkning.

Idag är det virkning på schemat. Samt kolla igenom alla serier man missat. Har även kommit många nya. Just nu är det Sofias Änglar som gick igår.


Mitt nya projekt i virkning väg är lite marint pippi inspirerat.



Jocke vill att jag ska virka Star Wars gubbar till honom. Så blir nog nästa projekt :-D

Kram kram



Ett armband till.

Det blev visst ett armband till :D ska testa lite andra stilar nu. Kanske runda denna gång. :D Va tycker ni?

Kram kram

Fika med mamma.

Idag kom mamma på besök och fikade. Blev en del tidningstittande efter inspiration till både trädgård och hus. Mycket mysigt. Vi kollade även kök till hennes nya hem. Vill oxå ha nytt kök men det får komma senare.
Fick en present oxå. Min efterlängtade väska från Lindex. Helt underbar.

Kram kram

Grattis Malte 1 år.

Idag är Maltes 1 års dag. Kan inte förstå att det gått ett helt år sedan du föddes och blev en underbar liten ängel. Att man skulle klara av detta första år trodde jag aldrig från början. Visst har det varit super jobbigt i perioder då jag saknar dig massor, och tycker att allt är så orättvist. 
Hoppad detta året blir lättare och gladare. Ska lägga upp lite mer bilder senare då jag vart i minneslunden och tänt  ljus och fixat hans lilla kruka. Men än så länge får ni nöja er med gamla bilder.
 
 
Kram kram

Övar

Övar på att knyta armband. E lite krångligt att få dem jämna men börjar bli helt okej.


Vad tycks?

Kram kram



Super bra film.

Såg idag filmen Killers :D så bra film. Hinner inte med nåt långt inlägg vill bara tipsa om filmen :D

 
Kram kram

Lindex

Gud va jag älskar Lindex nya märke Holly & Whyte. Helt underbara kläder i marin inspiration. Vill handla allt till sommaren. Har dock inte fått vår shopping känslan än pga vädret men det kommer nog snart.
 
 
 
 
Blir man inte alldelles sommarsugen :D
Kram kram
 

Filmdag.

Idag är det filmdag. Hittills sett I love you Philip Morris och kollar nu på Valentines day. Sedan blir det Killers. Sen måste jag ladda ner fler. annars blir det att se om filmer man redan sett.
Får sätta mig lite i solen oxå. Njuta medans det är soligt. För snart kommer regn igen :)

Kram kram

Vår lökar.

Nu tittar massor upp i trädgården. Alla typer av underbara vårblommor. Samt man ser att alla växter börjar vakna till liv under de gamla torkade växterna. 
 
Underbara vårlökar som blommar i alla rabatter o halva gräsmattan. Man blir så glad.
 
Bland mina rosbuskar har jag bara täckbark och lite tulpaner men ser nu att min förgätmigej har spridit sig massor. Kommer vara ett hav av underbara små blå blommor här hela sommaren.
Längtar så nu :D
 
Kram kram

Världens godaste juice.

Bara ett tips till alla. Världens godaste juice går att köpa på Lidl. Dålig bild. Men nu fick det bli så.


Kram kram

Virka.

Idag har det vart film och virkning på schemat. Har inte skrivit på senaste då en del saker hänt men inget jag orkar eller vill prata om här än.
Så idag har jag sett Mamma Mia och Sex and The city igen. Sett dem tusen ggr. Gillar dem :-D igår vart det Star Wars och ikväll blir det en till. :-D
Mina mormors rutor börjar bli fina och många. Roligt värre. :-D


Kram kram



Förkylning.

Känns som jag mest klagat på senaste :D men denna dumma förkylning gör mig galen. Hade ju i en vecka influensa typ. Sen hela förra veckan när vi hade lov hade jag så ont i halsen, öronen, huvudet och nös och hostade. Visst är denna vecka bättre. Men slem finns ju kvar och ont i halsen o öronen vill inte släppa o man e ju trött. Gud va segt. Så nu livar vi upp det me roliga bilder från 9GAG.

 

 
 
 
Nu blir det kolla vidare på 9gag :D Vissa e ju underbara.

Kram kram

 


Les miserables

Precis suttit 2h 40min för att kolla denna film. Trots många av mina favoriter till skådisar så va den sket seg o tråkig. Usch. Hade den vart lika lång som vanliga filmer kanske man orkade men detta va bara helt galet segt.
Ja ja alla filmer kan ju ej vara bra.
Vi såg ju Django unchanged häromdagen och den va suuuper bra.

Kram kram

Våren.

Gud va glad jag e att det e sol ute och lite varmt. Inte för att det e varmt på nätterna är ju fortfarande -7 då.. Men det skall la släppa snart oxå. Vi skall ju plantera 70m häck när tjälen gått ur marken. Blir lite jobb men kommer bli så bra tillslut. Vi har ju planerat en Avenbokhäck. Superfin bladhäck.
 
 
Skall ju även plantera ett till körsbärsträd som kan pollinera det andra ja har. Hade tänkt att plantera det på Maltes 1års dag. Så har vi ett minne här i trädgården av honom oxå. Frågan är bara hur lätt det e att plantera då. Är ju den 23april. Hoppas ju tjälen är ur marken då.
 
 
Underbara när de blommar. Har för mig att äpple trädet blommade denna tid förra året. Finns ingen tillstymmelse till det iår haha.
 
Kram kram
 

Skola i morgon.

Då va det dax att gå till skolan i morgon efter 2 veckor hemma. En med influensa och en med lov men var ju sjuk hela det oxå. Känner mig inte kry att gå igentligen men måste dit. Har sjukt mycket att hinna klart innan juni.
 
Har precis kommit hem från Borås. Var tvungen att åka med jocke upp dit för att han skulle hämta sin toyota som kom med lastbil från offroad tävlingen de va på i helgen. Så åkte upp väntade på bil, lossade bil och körde tillbaka. Lagom roligt för en tjej.

Men nu blir det smoothie och Jango Unchanged på tv. Mysa till det sista kvällen innan skolan.
 
Kram kram

Enchanted

Nu är det bara en 45 min kvar tills Enchanted kommer på 7:an. Älskar den filmen. Det e en disneyfilm som e super mysig. Alla tycker säkert den e fånig men jag gillar prinsessor och musikaler :D Man får vara barnslig ibland.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Kram kram
 

Minneslunden

Har planerat i en ny pense i Maltes kruka vid minneslunden. Den andra frös. Lär denna göra oxå men är fint nu. Tände ett ljus och och nu vill ja sitta här i timmar. Vill inte gå. Idag är en ledsam dag med många minnen. De kommer ju från och till.
Han fick en ny dekoration idag en liten blå babysko i keramik. Snart är det väl mer dekorationer än blommor.
Mamma älskar dig och saknar dig varje dag.
Kram kram 

Sommaren

Längtar efter sommaren så mycket. Är så grått och beige aktigt ute nu. Vill se mina rabatter blomma och utvecklas. Här kommer en bild från förra sommaren. 
Kram kram

Skickar lite glädje till er.



Kram kram



Mitt paket kom.

Äntligen kom mitt paket med handgjorda lösögonfransar från Kina :-D och lite annat kul. Spännande :-D


Nu kan sommaren och festerna komma :-D ne men ska bli kul och sminka sig med nya borstar :-D
Kram kram




Solsken.

Underbart är det när solen lyser som den gör nu. Både igår och idag har jag legat och solat. Ja man fick ju ha byxor och linne på sig men var otroligt gott. Så tänkte bjuda på en bild på mig efter solandet igår. Inte världens bästa bild men bjuder på den. Men man ser att så fort solen kommer så dyker fräknarna upp igen.
 
Hittade igår våra 2 katter ligga o sova ihop. Är inte jätte ofta de myser ihop trots att de är syskon. Men vart så sött.
 
 
Nu blir det sen lunch :D
Kram kram

Vårglädje.

Idag har det vart underbart väder. Varmt och soligt. Vart ute och fixat lite i trädgården idag och såg årets 2 första fjärilar :D Man blir ju så glad.
 
 
Man blir ju glad av en fullt utslagen krokus. Tyvärr har maskrosorna kommit igång oxå som ni ser på bilden.
 
 
Äntligen är mina tulpaner på väg upp. Planterade dem förra året så e första gången de kommer iår. Så nyfiken på hur många som kommer upp.
 
Nu blir det fika tror jag.
Kram kram