Lätt renovering av kök.

Fick nog på mitt gamla kök..men bor i hyresrätt så inte mycket man kan göra. Så tog tag i att måla alla skåp innuti. För de hade nog ej målats sen de byggdes så den vita färger var mer gul nu. Så hela gårkvällen och förmiddagen målade jag.
Sedan fick jag ett tips av en kompis som själv hade köpt kontaktplast och satt upp på sitt kakel.
Så smart tyckte jag och köpte svart färg förmitt kakel e vitt.
Smart nog var de 45 cm breda rullarna...och kaklet 15cm...så man fick plats med 3 per bredd...men fick skära ut dem själv och sedan plocka upp dem.
Bytte även gardiner och matta för att matcha mitt nya kakel. Blev super snyggt.
Bestämde mig oxå för att ha bara mina redskap som e i stål framme.

Tvärr kom jag på att ta före bilderna när jag börjat...så e skit överallt. Så här stökigt brukar det ej vara.







Blev riktigt nöjd :D


Tjej skvaller och kaffe drickande.

Just vart hemma hos en kompis och fikat. Vilket var väldigt mysigt och hon har en super söt liten hund som bara får en sååå glad för hon har sååå mycket energi så de ej e klokt.



Tyvärr skall hon ge bort henne.. pga tidsbrist....man blir ju sugen ju. man ville bara leka me henne hela tiden. Svårt att koncentrera sig på annat. Men var gott att få en go latte samt få prata av sig lite.

Skall igentligen idag till min klassiska balett men har ont i halsen och e lite yr så blir sängen istället. :( jobbigt när man försöker att gå ner i vikt men man får ej tid att träna.





Men nu är jag så hungrig så kanske skall äta lite goa köttbullar jag gjorde igår. såååååå goda.

Rosa/guldig mobil !

Idag var jag nere på komvux för att anmäla mig till en Nyföretagar kurs. Skall bli så intressant. Men hamnade tillslut inne på en 3 butik och förlängde mitt abonemang samt skaffade en ny telefon. Kanske inte vad jag just nu behövde mest som blivande student hehe men den var såååå underbar. Titta och njut.
Kan inte bli mycket bättre :D

Frågan är nu bara om man kan hitta alla gamla mobiler man har och alla tillbehör så kanske man kan sälja dem på tradera så man har råd att betala den nya telefonen. Längtar så tills jag kan börja jobba heltid och tjäna pengar och sluta förlita sig på struliga Försäkringskassan. Har bara fått hälften av vad jag borde sedan nov förra året..de e så sega med allt...Så man r la så där glad över situationen.
Men men tänkte visa dagens outfit oxå.


Lila skjorta från Cassels, Kjolen är från Lindex. Matchade med lila strumpbyxor oxå.




Outfit för en vårig dag.

Idag var det riktigt fint väder halva dagen iallafall. Var inne i Majorna i Göteborg och fikade med min kompis Cecilia. Trots dagen till är (semledagen) var jag duktig och höll mig ifrån. Försöker iallafall bara äta godis o sånt på helgerna. Inte lätt att stå emot dock. Så idag när man skulle ut passade jag på att ta kort på dagens outfit samt mina nya solglasögon jag just införskaffat. Känns som våren är påväg när an tar fram dem.

Så dagens outfit blev en tunika/klänning jag köpte på Ellos i höstas. Älskar den såå mycke. Har haft den både till tights och byxor.

Klänning Ellos, skärp H&M.


Solglasögon från H&M.


Stövlarna införskaffade på Bianco för något år sedan.



Förnya en byrå eller kanske smart sko förvaring.

Har lite saker jag sysslat med hemma. Försökt hitta roliga lösningar eller bara få känna att man har något one of a kind. Så här får ni se en byrå som jag fått av mina föräldrar. Den var i björkfaner och 20 år gammal. Men med lite färg och med snygga klistermärken från ikea så blev den som ny.



En smart förvaring för högklackade skor har jag oxå. Tog de jag gillade mest och hängde de på väggen. Smart förvaring samt snyggt att titta på. Du har då oxå en bra överblick när du skall bestämma skor :D



Nästa ideé fick jag eftersom jag hade flera "tråddraperier" och ville ha en stor tuff lampa i mitt sovrum. Så jag tog en vit lampskärm och limmade fast tråd för tråd på lampan. Men fick den i 3 olika lager samt 2 olika gröna nyanser och jag kan garantera att ingen har en likadan.



Hoppas någon kan få nån ideé från detta och kanske komma med fler förslag tillbaka. Kommer lägga upp mer saker jag gjort inom kort.


Tandsmycke.

När jag idag var hos tandläkarn så satt jag och läste om detta med tandsmycken. Kom fram till att det finns många olika varianter så som olika figurer till former och sedan bara enkla stenar.
Funderar nu starkt på att skaffa en sten som bara glittrar lite tycker annars det blir för mycket.

Här finns några exempel på de som finns. Men känns mer som om det e för barn. Ok min svärmor har ett hjärta med en sten i hehe men det e hon det.
Men att ha bara en sten. De fanns i alla möjliga färger.


Frågan e då bara om man skall ha en vit/genomskinlig eller om man skall ta en ljus rosa...älskar ju rosa....eller kanske en som bara glittrar lite i regnbågens alla färger.
Så dyrt bar det inte heller...runt 900kr o e en fin accessoar tycker jag. Jag har ju redan både piercing o tatuering så detta e ju inte direkt en stor sak. Men tycker inte man ser många med dem men kanske beror på att de e såpass deskreta och syns mer på nära håll.

Är så hungrig men kan ej äta förän bedövningen släppt annars kommer jag bita mig i tungan.

Populär blogg? Hur går det till.

Hur lyckas man igentligen att få folk att besöka sin blogg. Vistt alla bloggar kanske inte e så aktivt updaterade eller roliga men hur gör man igentligen för att få ut den där bland alla er. Få er att kanske hitta något ni gillar?
Hade ju vart roligare om man satt o bloggade med respons oxå. Men men är ju inte därför man gör det alltid heller. Jag tycker det bara e mysigt att skriva av mig lite om alla  mina tankar som går runt.

Just nu sitter jag och lirar lite Wow men e mest för att ha något att göra tills jag skall till tandläkaren. Usch.

Sitter även föbrilt för att se om min Elin har skrivit till mig. Hon är just nu och pluggar i Australien så man går om varandra hela tiden. Så svårt o få tid för varandra då. önskar tiden går fort tills hon är tillbaka och att hon plockat upp något roligt där nere.

Tänkte visa er alla vad jag sydde för ett tag sedan till att ha på jobbet. Ville ha ett eget förkläde med lite personlig touch och där jag kan gömma alla mina redskap så ingen annan tar dem. Samt min underbara snittkniv jag fick av Tina. Tackar :D

   

Välkomna.

Ja då startar jag nu ännu en blogg. Haha har så mycket tid över att jag ej vet vad jag skall göra med den. Men just nu blir det till o fixa och dona med layouten. Kl är nu 02:25 och jag kan ej sova. Hatar när man blir ligande o bara inte kan somna in.
Mycket kan nog bero på att jag skall till tandläkaren i morgon och laga ett hål. Hatar verkligen det.
Hade tänkt det skulle bli lite mer mode här än min andra blogg som handlar just om blommor och om att jobba som florist. Men det kommer nog klämmas in en o anna blomma och arrangemang här med. Ibland är man lite av en Martha Stewart.
Men som sagt nu skall det till o fixas mer med min layout. ni kan så länge njuta av dessa underbara skor jag fann på Din sko.

Välkommen till min nya blogg!