Lördag

Idag e jag hemma efter en veckas jobb. Vart jobbigt att jobba 2 veckor nu. Man e inte van direkt. Så idag har jag haft det skönt i solen. Rensat lite ogräs och städat i huset. Lagom avslappnade :D efter detta vart jag varm och trött så blev lite vattenmelon. Gött.
Skall som vanligt ladda upp lite bilder. Plockade in lite Pioner idag då de blivit så stora och tunga.
 
  
 
 
 
 
 
 
.
.
E dom inte helt underbara..man kan inte sluta lukta på dem. :D
 
Kram kram

9 år tillsammans.

Idag har jag och min kärlek vart tillsammans i 9 år. Helt otroligt vad tiden har gått fort. Vi trotsade vädret idag och åkte till Björketorp och gick på ett franskt café. Vi satt dock inne och inte ute i trädgården :D
Var en god lunch och gott kaffe med en liten kaka till :D
Blev kanske inte ett stort firande men mysigt och lagom.
 

.

.
.
 
Får se hur detta ser ut när jag uppdaterar bloggen. De har gjort om allt på hemsidan där man lägger upp allt o e inte alls som innan. Så e förvirrad. Hoppas bilderna hamnar där jag vill ha dem.
Kram kram
 
 
 

Della och Johan = Sant

I lördags gifte sig Della och Johan. Allt var perfekt. Vädret blev som vi hoppats. Strålande sol under vigseln och efter. Hon älskade alla blommor jag gjort till henne och det e ju alltid skönt :D
Maten vart underbart god och allt sällskap var bättre än bäst. Här skall ni få se några bilder från dagen.
Dukningen med mina blommor.
Vi svenskar kastade ris på dem. Dellas reaktion var -What is that??

En glad brud med champagne.
Förätten. Super god.
Många pussar blev det på natten.
De hade en Photobooth i ett hörn med en laptop o en skrivare. Så kunde man under kvällen ta bilder och få ett minne. Super kul.
Nu skall jag dricka klart mitt kaffe och kanske ta en promenad.
Kram kram

Sommar.

Idag har jag sommarnaglar. Var tvungen att ta bort nagellacket innan operationen i fredags så blev nytt idag. Sommarfin e jag nu :D

Min orkide e helt galen fattar ej va det e med den. Den håller på hela tiden. Går aldrig i dvala. Skickar nya stänglar om o om igen, ingen annan orkide överlever hos mig. Skumt.

Sen har fler av mina lökar kommit upp i slänten. Så söta.

Kollade på film innan idag. Helens små underverk, eller Raising Helen som den heter. Den e så mysig. Alla tjejer måste se den om ni ej gjort det redan den har ju några år på nacken (2004).
Kram kram

Bröllop.

Idag skulle Emmas kompis Marija gifta sig och vi hade fixat blommorna. Jag gjorde brudbukett o tärnbukett. Heléne gjorde den fina näbbkransen och corsage. Sen satte vi ihop alla bordsdekorationerna på plats. Blev riktigt bra måste ja säga. Hoppas bara bruden blev nöjd då vi bara träffade tärnan. :D Här skall ni få se underverken :D

Brudbuketten.
.
Tärnbuketten.
Corsage.
Näbbkransen.
Tyvärr skakig bild :(
Bordsdekorationerna.
Jag tror hon blir nöjd. Hoppas vi.
Sen har jag 2 bilder på söta små kycklingar. Var och hälsade på Mackan och Karin och fick hälsa på kycklingarna.
.
Kram kram

Nya växter.

Igår hade vi besök av mormor, morfar, mamma och pappa. Mycket trevligt med middag och fika. Fick massa växter oxå av mormor och morfar. Fick en rabarber, 2 hallonbuskar, 4 jordgubbar och en månadssmultron.
Blir kanon då vi älskar ätbara växter. Se så fint mitt land blir nu. Börjar bli lite buskar och plantor.
Kram kram

Ny lampa.

Tänkte bara göra en snabb uppdatering med en bild på en lampa ja gjort idag. Lite spets och en stålring och en kanonlampa är gjord. :D Vad tycker ni?
Kram kram