Stockholm

Nu är vi ju hemma igen. Vi har varit i Stockholm då Jocke behövde åka upp och jobba. Han ville inte åka ifrån Maja så länge och vi ville inte vara ensam så länge heller. Så då åkte vi med. På måndagen vart det kallt 6 plusgrader men strålande sol. Vilket var skönt. För då kunde jag ha solglasögon för det behövde jag då jag natten till måndagen fick ögoninflammation. Men vi promenerade en hel på söder och gick i lite olika köpcentrum och saluhall. Vi hade det mysigt. Vi blev även uppgraderade på hotellet till en junior suit. Så vi hade sovrum och vardagsrum och toa och hall. :-D 2 tv apparater, vatten kokare och trevliga tvål /duschkrämer :-D
 
Sovrummet
 Vardagsrummet  
Trevliga produkter
Promenad första dagen på smågator På tisdagen regnade det tyvärr. Hade tänkt ta båten över till djurgården men var grått och trist. Men vi gick till gamla stan och strosade. Gick även till slottet och kom lagom till vaktavlösning.
Högvakten.
 
Och så gick Maja på café för första gången. På onsdagen så var vi tvungna att checka ut på morgonen så jag o Maja lämnade av Jocke och åkte till kista Gallerian. Vi busade lite i bilen emellanåt oxå.
O så hittade vi Footway outlet. Men tyvärr hittade jag inga skor. Men Jocke hittade ett par snygga. Sen var det dags att åka hem. Maja skötte sig kanon i bilen och sov hela vägen. Kunde inte blivit bättre. Nu ska jag sova för i morgon ska vi kolla på offroad tävling. Kram kram

Fortfarande förkylda.

Inte orkat skriva då båda jag och Maja är förkylda än. Men tänkte lägga upp en bild eller 2.

Så här söt kan man vara när man somnat.



Sen om man har för stor pyjamas går det att lösa.




Nu ska vi sova.
Kram kram



Fredag.

Idag e det väl likadant som igår. Vi är båda förkylda. Hoppas verkligen Maja blir bättre snart. Tycker så synd om henne. 
Bvc sa till oss att hon kunde sova i babysittern på dagarna så hon kom upp med huvudet för att lätta nästäppan.
Så hon sover varannat i den o sen på mig. 
 
 
 
O igår fick en kompis till mig äntligen sina två tvillingar. En liten Agnes och en Vincent. Eller så små vart de ej. Var ju större än Maja var. Vart en strulig förlossning men vi är så glada att allt gick bra. Nu hoppas jag hon kan njuta till max. Stort grattis till dig Eva nu är du 8:a barns mamma. :D
 
Vi funderar på o åka till Stockholm. Jocke ska upp 3 dagar och jobba och jag har ingen lust att vara ensam 2 nätter med Maja än. Så tänkte vi kan ju följa med. Så kan jag o Maja göra stan osäker :D
Ska bli spännande inte vart där uppe på många år och är ett tag sen jag hade semester och kunde åka nånstans.
 
Nu skall jag kolla vidare på Vänner. Har laddat ner de förlängda avsnitten så e ju lite nytt i varje avsnitt. Super kul.
 
Kram kram
 
 

Förkylda.

Båda jag och Maja är ju förkylda. Jag hade ju feber men hittills har hon sluppit det. Hoppas verkligen det vänder i morgon. Tycker så synd om mitt lilla hjärtegryn när hon snorar och hostar slem :-( men hon äter och sover som vanligt och det är ju bra. Eftersom hon vart extra gnällig och klängig de sista dagarna fick jag lite ledigt och åka till Gekås. Så tog Jocke hand om Maja. Självklart sov hon hela den tiden. Jag handlade en ny Vattenkokaren med olika temperaturer. Kanon och koka upp vattnet på morgonen och sen trycka på 40 grader och ha till nappflaskan. Blev en Babysitter till Maja oxå. Samt lite kläder till henne. Sen blev det vanlig skit som tvätt/städ/dusch saker. Lika bra att handla när man är där. Igår Planterade jag en ny kruka till Malte att ha i minneslunden. Den gamla krukan och växterna hade sett sina bästa dagar. Men de gamla dekorationerna fick självklart vara kvar. Tände ett litet ljus oxå. Jätte mysigt vart det. Blev häromdagen klar med ett pyssel jag sysslat med. Självklart till Majas rum. Vadderade tygbokstäver. Båda A:rna är samma färg även om det på bilden ser olika ut. Kram kram

Höst fika.

Sitter nu på trappen eller vår lilla entré krypin.
Planterade den sista krukan igår. Så nu sitter jag med en kopp kaffe och en sovandes bebis i strålande solsken.








Kram kram



Då har man "vart med i" tidningen.

Idag tipsade jag Markbladet då det skedde en olycka på 41:an utanför oss. Skickade in bilder till dem och de ringde upp för och stämma av. 
Lite roligt faktiskt.
 
http://markbladet.se/?artikel=201310021624474196
 
 
 
 
 
 
 
Kram kram
 
 
 
 
 

Gårdagen.

Får berätta lite om igår då jag idag inte kommer göra något. Har så ont i halsen idag så jag o Maja slappar. Jag hade ju tänkt träna idag oxå men det blir det inget med.
 
Men igår var vi ute på promenad. Gick en bit bort mot Öxnevalla. Underbart väder. Trots att det blåste kallt kunde man gå utan jacka.
Blå himmel och strålande solsken.
 
 
 
Vi har faktiskt strålande solsken idag oxå men orkar verkligen inte gå ut. Kanske går utanför dörren en vända med Maja då jag ska plantera en kruka som står där.
Handlade ljung o prydnadsgräs igår på Granngården. 6 för 100:- på ljung. Bra pris. Försöker fixa till entren lite så man kan sitta o mysa där under hösten, vintern och våren. Om det regnar o blåser e det mysigt att sitta där och dricka kaffe. Så när det e klart lägger ja upp en bild på det.
 
Gick runt lite med Maja i Babybjörnen igår oxå för ibland funkar det bättre när hon behöver sova, men inte ville hon somna inte.
 
 
Oj nu börjar hon vakna här. Så snart e det nog dag för lunch för henne.
 
Kram kram