Lite riktig uppdatering.

Har vart en häcktisk vecka på jobbet massa saker att göra och lite tid. E så dålig på att uppdatera under veckorna.
Tänkte göra en riktig uppdatering idag från datorn så man kan lägga in lite bilder.
Var i Ullared på Gekås i tisdags tror ja för att hitta något till Midsommar firandet som vi åker till på torsdag.
Blir Kalmar som vanligt eller Korpemåla som det heter.
Har tagit lite bilder i trädgården och på de nya hönorna. Några av dem iallafall så här kommer de.

Min första skörd med Rädisor häromdagen.

Dagens skörd :D

Lite sallad blev det oxå. Körde in de i kylen så det skall bli en god sallad ikväll.

Min underbara Pion börjar blomma nu samt att min favorit Orkidee står i full blom :D Rosa :D

 

Just det glömde visa hur min spegelbyrå blev tillslut. Står nu i sovrummet e såååå nöjd med den.


Här har vi stutarna Jocke o Mackan :D samt ett gäng höns. Vill ej döpa de nya än man vet aldrig vad Taxen Tilda kan göra.

Rickard har nu hämtat ner alla träd från skogen som nu ligger i hagen. VBlev lite iallfall alltid trevligt. Ligger en stor hög till oss för ved bakom huset oxå.

Måste visa denna bild. Detta e Helénes grannar. Jag tycker att man inte brukar ha en vimpel som e mer än hälften av flaggstången eller? Ser så jäkla konstigt ut :D

 

RIP.

En liten tribute till Halta Lotta (Candy) samt Sunshine som gick en hemsk död till mötes.

Nu skall jag fixa lite här hemma med lite hemliga saker :D

Kram kram


Lördagar e bra :)

Idag har jag jobbat och det var så sjukt mycket att göra att tiden gick super fort. Väl hemma tittade jag till de 5 nya hönsen vi hämtade igår hade det och allt verkar gå bra. Men de får vara inne någea dagar så de vet vart de bor. Var lite trõtt i morse då vi vae hos våra underbara grannar igår och drack vin och åt stusenttåra. Mmmmm. Idag efter jobbet hjälpte Jocke mig att laga min cykel. Wiii. Så tog en liten runda på över 1mil. Börjat träna nu kanske :) var jäklans gott att röra sig igen. Man hinner med så mycket mer på sommaren då det e ljust så länge. Efter detta gick vi in och duscha o kolla film på projektorn. Då bio hörnan e uppe igen. Ne nu skall jag sova. Jobbar ju i morgon med. Kram kram

olycka igen.

Ja då har det skett igen. Taxen Tilda har tagit en höna till. Hon hade rymt och stuckit direkt in till hönorna. Tagit min favorit tråkigt nog. Så nu är hon begraven på gödselstacken. Hela hönshuset e täckt av fjädrar nu :( jaja sånt händer men som sagt hon skall ej få smak på det vilket hon verkar få. Ne nu skall jag sova. Ligger redan i sängen och skriver på telefonen. Kram kram

Olycka?!

På väg hem från Kungsbacka får vi ett samtal av grannen. Hans jakt tax Tilda har dödat en av våra hönor. Jaja tänkte vi det händer ju nån gång. Bara det inte e min favorit vilket jag va lite orolig för.
Väl hemma hade Lennart huggt nacken av henne och plockat henne lite. Som tur var det Halta Lotta hon tagit. Vi hae ju ändå planer på att nacka henne då hon vart halt länge.
Var bara att bita ihop och ta det som det kom.
Jag gick upp till hönshuset för att kolla de andra och hitta bara Lasse och Sara. Blev orolig att Tilda tagit Sunshine oxå (min favorit) jag leta och leta o hitta henne uppe vid fårhuset och hon ser så rolig ut för Tilda har tagit alla hennes stjärtfjädrar. Har väl ej fått tag i henne utan tagit Halta lotta.
Fick leda Sunshine tillbaka till Lasse och Sara. Hoppas de kan ta det lugnt nu.

'

Plockar och plockar och sitter i en dunfabrik.

Men nu skall det bli god gryta av henne.

Kram kram