Tandsmycke

Hej. Idag var jag hos tandläkaren. Gick super bra. Inga hål bara lite tandsten. Bestämde mig för att skaffa ett tandsmycke. Blev en liten diamant som glimmar super fint i ljuset. Svårt att få bra bild på det men här kommer en.


Ska försöka sova nu.
Kram kram



Renovera stolar.

Mina köksstolar har några år på nacken så tygsitsarna är inte så fina längre. Så nu vart det dags att byta tyg. Vad tycker ni?
 
Före.
 
Efter.
 
Blev själv riktigt nöjd.
Kram kram

Skolan.

Denna vecka började jag med stumfogar. Väldigt roligt men mycket mer jobb både med svetsandet och förarbetet om man jämför med kälsvets. Fått leka en del med plasmaskäraren oxå vilket är super kul.
Nu börjar det blir svårare för nu kommer vi göra brytprov på våra examineringar. Vilket innebär att de delar plåtarna för att se hur svetsen ser ut rakt igenom och då får det inte vara några luftbubblor eller några slaggbitar i. Svetsen skall vara ren och fin. I framtiden när vi har fått arbete så kommer de på dessa typer av arbeten röntga svetsarna.
Läskigt då syns minsta orenhet i svetsen.
 
Stumfog i PF läge. Alltså stigande svets.
 
Förarbete på baksidan av plåten. En skåra skall skäras upp med vinkelslipen för att komma ner till svetsen på andra sidan så man kan lägga en svets även på baksidan.
 
Plasman i action. :D
 
Nu blir det slappa mer i soffan. Är dö trött efter skolan och har ont i armen efter allt vinkelslipande.
Kram kram

Super kort inlägg.

Blir ett kort inlägg idag. Har ingen lust igentligen men har inte skrivit på ett tag. Är förkyld och magen strular som vanligt. Men tänkte visa en bild på fågelbordet vi äntligen fått upp. Fick ju köpa ett nytt då de gamla vart trasigt efter stormarna förra året. Så nu tillslut kom det upp. Målade ju det själv då det vart träfärgat innan. Nu gäller det bara att fåglarna hittar det. För vi har flyttat på det.
 
 
Kram kram

Nytt år nya tag.

Då har det gått 4dagar av det nya året och här har det inte hänt mycket. Både jag och Jocke är lediga denna veckan oxå. Men vi har fått lite gjort. Vart på tippen med massa skit och sen har vi fixat hos hönsen. Jocke e duktig och städar garaget och jag tog ut julgranen idag då den barrade som sjutton. När jag väl fick den utanför ytterdörren hade den inte ett barr kvar. Så vart bara att damsuga och sopa halva huset.
Igår fick vi även ut alla hönsen så de fick lite frisk luft.
 
 
Hade svårt att sova härom natten så jag tog en bild på julstjärnan i sovrummet.
 
 
Kram kram