Lite inredning.

Idag e jag ledig och skulle åka o köpa jord så jag kan plantera ner mitt äppleträd och mitt plommonträd. Bestämde mig för att åka till Kungsbacka och Plantagen. Vilket gjorde att jag råkade svänga in hos Helene i Lindome och dricka kaffe och äta bulle. Mysigt värre.
Nu har jag kommit hem för ett tag sedan men inte planterat än. Måste kolla me Jocke oxå. Så det inte är ivägen för mycket för honom när han klipper gräset.
Men jag har fixat lite hemma ändå. Har ju en hall på övervåningen som e tråkig och tom. Så jag piffade med gardin, egen gjorda amplar. Lite blommor lite tavlor och lite smått o gott. Lite dåliga bilder då de e svårt att ta i motljus. Men här kommer ett smakprov.

























Fick ett mysigt meddelande en morgon när jag gick upp. Jocke hade busat lite på kvällen tror jag.



Kommer mer bilder snart på hur det blev med träden i marken samt rosorna som skall flyttas.
Kram kram


Ny telefon.

Borde ha uppdaterat för ett tag sen men blev ej så :( Nu tänkte jag sätta mig o skriva o visa bilder från hur det ser ut i min slänt samt alla blommorna från bröllopet i helgen som Heléne och jag fixade.
Men sen kom jag på att jag har ju ny telefon o alla bilderna från detta e på den gamla.
Gah va man  kan bli trött. Det som e bra nu dock e att bilderna med telefonen jag kommer ta kommer vara mycket bättre än innan.
Idag skall jag jobba. Börjar kl 14 o slutar 20.30 men just nu vill jag inte gå ut. Det har spöregnat och blåst sen jag vaknade. Helt hysteriskt kan man säga.
Men man måste ju gå ut ändå. Känns dock som man skall köpa på sig lite höst o vinterkläder. Börjar bli kallt. Kanske måste börja elda lite mer nu så man kan få lite värme innomhus.

Ne nu skall jag dra mig mot jobbet. Skall hinna med lite innan tänkte jag.
Kram kram


Börjar bli en färdig rabatt.

Börjar gå framåt nu för min rabatt. Har bara 5st stora stenar som skall in som jag inte orkar lyfta så kommer få hjälp med det.
Annars e jag nästan klar. Behöver plocka lite mera sten dock men men det blir så fint så fint.
Tänkte som alltid visa massa bilder och börjar med en på hur det ser ut här då bommarna på tågövergången hänger sig som den gjorde i tisdags.


Roligt värre.


Börjar växa till.









Till vänster om all sten blir det ju rosor o buskar av alla slag. Till höger blir det mer sten att fylla ut.
Så vad tycker ni?

Kram Kram


Uppdatering på stenbyggandet.

Som ni alla vet så har jag en stooor rabatt att fylla. Men mest med sten som sagt. Så i helgen bar det av till grannens åker för att plocka.
Så hela lördagen stod jag i en leråker och kämpade. Har sån träningsvärk än. Ni skall få se lite bilder på hur det går frammåt iallafall.


Första lasset sten kom grannen förbi med. Vi lastade i skopan på traktorn. Så sent på kvällen kom det lite sten till oss.


Dags för ett nytt lass att fyllas. Gassande sol och söderläge. Gott.


Tillslut tröttnade de på att jag behövde ha flyttat traktorn med deras hjälp så jag fick lära mig köra traktor :D Super kul. Så nu har man kört det helt själv oxå.


Varmt och svettigt vart det allt.


3 lass och 6 h kämpande. Ser så lite ut :(


Påbörjat med stenbyggandet. Kommer bli kanon. Men tar tid. Måste ju hitta stenar som passar samman. Idag skall jag ut och fortsätta. Hoppas jag kommer en liten bit nu iallafall.

Hade Emma och Robert på besök i söndags. De har ju vart på bröllopsresa o allt. Var superkul o se dem igen. Vi tog en tur upp till skogen med Jeepen. För o kolla runt där vi avverkat. När vi väl skulle köra ner så tog bensinen slut så vi fick gå :D säger det va ju bra att det var på vägen ner iallfall. :D

Ne nu får jag nog ringa trafikverket då bommarna hängt sig igen.

Kram kram


Tur man inte lever på bloggandet.

Ja som överskriften säger så e det ju tur man inte jobbar med detta. Hade inte blivit rik då :D
Missar ju att skriva konstant. Jaja men men så e det.
Började jobba för 3 veckor sedan. Så har vart mest det på senaste.
Idag har jag vart ledig o städat, eldat, bakat sockerkaka, sytt gardiner o handlat. En helspäckad dag helt enkelt.
Allt dett har jag gjort i min underbara Onepiece.  :D ingen äkta dock utan Ullared :D

Supermysig när det e lite kyligt eller bara man e på mys humör.

Tänkte visa bild på min gardin ja sydde. Vart en hissgardin till sovrummet. E inte helt klar än skall få på ett spetsband i gammelvit oxå vågrätt över det men de kommer sen.

 

Tycker det blev helt okej.

Mina sockerkakor jag gjorde vart samma som alltid. Gör alltid 2 st en helt naturel o en som jag smaksätter med en honung som e så god så.  Honung med smaken Lime-ceylonkanel. Suuuper god e den.

Köpte den på Jul på Liseberg. De har massor me smaker skall nog köpa upp lite fler smaker i jul, smidigt o gott sätt att sätta lite smak på bak :D

Nu skall jag slappa framför tvn. Har förtjänat det efter idag :D

Kram kram