Minneslunds cermoni.

Igår hade vi en cermoni i minneslunden med prästen. Vi sjöng tryggare kan ingen vara och läste gud som haver. Sedan sa prästen lite fina ord till våran kille och vi tände ljus. Var alldelles lagom och fint. Så nu har han en fin plats att ligga på och vi kan känna att vi har någonstans att gå och filosofera och att sörja.
 
Här kan vi sätta lite blommor och annat vid minneslunden. Bakom buskarna och runt denna ligger själva lunden. Han ligger inte ensam iallafall och det känns bra.
 
Vi köpte lite blommor och ett ljus till killen.
 
Sen så gjorde vi lite små utflykter. Var för varmt att vara ute och arbeta i solen igår. Väl hemma klippte jag lite i blodboken vi har för den hade ökat rejält i omkrets. Fick även tummen ur och rensade lite rabatter och vi klippte lite gräs. Men tillslut vart det dax att sluta då vi båda var sönderbitna av "blinningar" rann blod från oss. :D
Vi myste lite ute oxå med rose vin :D
 
.
Nu e det dax att gå ut igen och göra mer arbete :D Kanske skall ta mig ett bad idag. Har ju inte badat iår.
Kram kram

Första lampan klar.

Här skall ni få se hur lampan blev när den e torr och klar och upphängd.
 
Kram kram

Ledig. Yay.

Igår köpte jag en ny topp o ett par sandaler. Väntar nu bara på sommaren. Har ju semester om en vecka så den hinner nog komma. Men se så fina sakerna vart jag köpt.
 
.

Köpte ett körsbärsträd i förrgår oxå. Men kom på nu att jag måste ha en kompis till den så de pollineras. Vi har ju surkörsbär i skogen bakom huset men tror ej de pollinerar söta. Men fick ner det i marken iallafall så nu har vi plommon, äpple samt körsbär på rad.
 
 
Just nu håller jag på med ett test pyssel, skall bli en lampa. Skall göra en annan sedan så denna e mitt första försök vi får la se hur det blir tillslut. Kanse ser ut som fan hehe.
 
 
Kram kram

Bilder.

Tänkte idag bara dela med mig av några bilder från telefonen.
 
Mina underbara vildsmultron jag använder som marktäckare i rabatten. Gott och fint.
 
Första hallonet e på G.
 
Min vackra Candy Stripe ros. 
.
Man vill ju äta den.
 
Tog denna bild då vi var uppe vid jaktstugan förra veckan och körde röjjsåg.
 
Den lilla bebisfladdermusen jag hitta i sovrummet. Super liten och klammrade sig fast vid mig.
 
Dagens nagellack blev rosa/turkost. Sommar piff i regnet.
 
 
.
Så det var de bilderna. :D Skall nog göra en blogg snart om alla blommor/bröllop vi gör.
Kram kram

Fler bilder från dopet.

Fick just fler bra bilder från Emma. Skall börja ta med mig systemkameran igen tror jag. Men man är så lat o kör på sin smartphone. Men det blir ju inte riktigt samma typ av kvalitet på dem. 
 
Huvudpersonen. Underbar som alltid.
 
.
Hela gänget 3stolta faddrar och 2 stolta föräldrar. O den lilla söta oxå.
 
.
Tog mitt uppdrag på allvar. På dopfikan efter vaknade lilla sötnosen upp. Då var jag snabb att ta henne.
 
Underbara Emma och Robert.
 
Kram kram

Madonnas lastbil.

Som många kanske sett i tidningarna så välte Madonnas ena lastbil på E6:an idag. Jag hamnade i dessa köer på väg in till jobbet. Försökte ta lite bilder på den. Tog även samma väg hem för att kolla hur det gått o den låg kvar. Tog bilder då oxå. Här skall ni få se.
 
.
.
.
Väl av motorvägen och in på Gällingevägen halvvägs hem står det en polis som spärrat av vägen o leder in oss på småvägar. Jag frågar polisen va som hänt...jo en lastbil hade vält. Va inte min o lastbilarnas dag idag. Denna gången vart det en av Kungsbackas spolbilar. Hoppas den inte gått sönder och läkte ut skit bara hehe.
Kram kram

Dop

Igår döptes lilla underbar Wilma i Öckerö gamla kyrka. Var en superfin kyrka och cermoni. Hon skötte sig galant. O jag fick stora äran att vara en av de 3 faddrarna som Wilma fick. Skall ta hand om henne som om hon vore min. Fick även det stora uppdraget att hälla upp vattnet i dopfuntet eller va de nu heter. O lyckades bra med detta oxå :D Efter dopet vart det tårta och kaffe på Hönö hotell. O så klart presentutdelning. Jag kan ha överdrivit lite då jag hade 2 STORA paket med mig. Köpte denna utegrupp till Wilma att ha när de flyttat till huset och det blir vår igen.
 
Hoppas hon kommer ha kul med den. Hade själv velat ha en sådan till våra små i framtiden.
Var en super söndag iallafall. Men vart lite jobbigt. Att se henne döpas och att den andra faddern vart höggravid så tänker man mycket på allt man inte komme ha med våran lilla kille. Är självklart super glad över lilla Wilma o älskar att träffa henne och Emma men det gör oxå lite ont att vår kille är i himlen. 
Men jag tyckte jag skötte mig bra och var glad hela dagen :D Här skall ni få se glada Emma med en inte lika glad Wilma vid presentbordet :D
 
.
Skall lägga upp bild från kyrkan senare när jag stulit några från andra. Då Jocke bara hade telefonen att ta bild med och det var starkt ljus från fönsterna bakom oss blev det så svårt att se nåt på dem. Men det kommer nån bild senare.

På väg hem på färjan från Hönö. Skönt sommarväder blev det ju.
Kram kram