Barnrums inredning.

Fått hem lite saker som Maja ska ha i sitt rum senare :D
 
 
Uppstoppade djur ska man ha på landet.
 
 
Denna tavla skall ramas in i en vit ram.
 
 
Vill inte sova riktigt,
 
Kram kram
 
 
 
 

Vägning och Gekås.

Idag vart det dags och väga Maja igen. Nu väger hon 3900g och huvudet hade växt 2cm på 2 veckor så hon växer bra. Så vi behöver inte väga henne varje vecka. :-D
Idag gjorde vi vår första längre utflykt. Hela vägen till ullared.
På Gekås handlade vi massa skoj. Bara Maja saker dock :-D
Nappflaskor, nappar, söta tofflor, termos, portions låda till ersättningen, Påslakanset mm.
Sen blev det ett baby gym.




En leksak till bilbarnstolen dom plingar.




En mysig teddypläd till.




O så en bok att fylla i om hennes första år.







Så nu är vi helt utslagna. Ligger båda i soffan. Maja sover och jag kollar tv. Svettas gör vi då de e 30 grader inne och varmt även ute.

Kram kram





Besök.

Igår hade vi besök av Tommie, Veronica och lilla Nellie. Super mysigt med bebis fika. Maja fick jätte fina kläder från Kappahls märke Newbie som jag älskar.



Sen i dag kom mamma förbi med kläder till Maja. Hon hade oxå vart på kappahl och har köpt exakt samma outfit fast en annan färg. Så roligt. O nu har Maja ännu mer fina newbie kläder i garderoben.





Blir korta inlägg med liten mellanrum då jag inte orkar så ofta och hinner. :-D

Kram kram



BVC

Idag tog vi nya bilen till bvc jag och Maja. Bilen vi köpt är en stadsjeep. En Mercedes :-D Ska lägga upp en bild sen. Känns super tryggt och köra. Men tillbaka till min lilla älskling. Idag var hon hela 50cm lång och vägde 3550g helt otroligt hur Bra hon växer.
 
 
 
 Testade napp idag då hon var väldigt ledsen på BVC och vi ville inte väcka alla bebisar. Gick bra. Nu sover hon i min famn istället :-D Kram kram

Ensam med lilla tösen.

Idag är andra dagen jocke är tillbaka på jobbet. 10 dagar är lite för båda att vara hemma i början. Halva tiden gick ju till BB. Så man har ju bara en vecka hemma och ställa om sig och anpassa sig tillsammans.
Igår hann jag med en del ändå. Eller nja. Hann mata både Maja och mig själv. Sen diska flaskor åka till BVC. O lite små pill hemma.
Igår på BVC hade hon gått upp till 3158g :-D duktig tjej som växer.
Idag regnar det som tusan och jag som ville ta en promenad med barnvagnen. Men har inget regnskydd än till den. Glömde köpa det.
Så blir tv idag.

Kram kram



Newbie tjejen.

Har ju ett favorit märke på barnkläder och det är Kappahls märke Newbie. Som har kläder gjorda av ekologisk bomull. Alla kläder e skit snygga och fina lugna färger.
Här ska ni få se ett urva av hennes garderob :D
 
 
 
 
 
 
Idag låg hon i min famn o drömde o jag lyckades fånga denna underbara bild på henne med världens smile.
 
 
 
Kram kram
 
 
 
 
 

Bebisen

Snabb uppdatering nu. I söndags 28jyli kl 16.49 kom våran lilla prinsessa Maja. 2710g och 45cm. Vi är så glada. Nu ska vi få komma hem från BB. Läskigt men skönt. Kommer uppdatera mer efter hand när jag hinner.
 
 
 
 
 Kram kram