Ullareds dag.

Idag vart det ju så dåligt väder så jag tog en snabbtripp till Gekås. Fan va mycket folk men e helt ok ändå för man behöver inte handla så mycket när man har så nära. Åker man långt kanske man vill ta vara på tiden och kolla ordentligt och handla rejält. Men har man närmare dit än till jobbet kan man ju små shoppa :D
 
Handlade idag lite kläder på rea samt lite pingstliljelökar och snödroppar. Sen lite smått o gott. Handlade sedan på Panduro outlet oxå. Köpte lite Tilda tyger. Lite stuvbitar för jag skulle sy lapptäcke.
 
 
Köpte ett vändbart överkast oxå.
 Till vänster stuvbitarna jag köpte och till höger det färdiga lapptäcket. :D Blev super nöjd.
 
Sen måste ja lägga upp en bild på vår lilla kisse Elvis och hans nya lekplats.
 
Kram kram
 

Mys dag.

Oj sicken mysig dag. Först morgon kaffe hos Mackan, Karin o lilla Klara. Så blev lite morgon mys. Hon e så söt. De fick en liten present av mig att ha i antingen vagnen eller i bilen. Satt ju o sydde härom dagen så blev lite extra pyssel. 
 

Efter jag vart där skulle jag upp till Partille o passa lilla Wilma då Emma o Robert hade besiktning i nya huset. Vart super mysigt me Wilma oxå. Lite lek och lite matning sen vart det sova och sen lite mera lek. Super mys.
Satt ute o tittade lite men vart lite stark ljus för Wilma. Så blev inte så bra bilder.
 
.
 
På vägen hem handlade jag lite garn så nu kan jag virka klart bebis filten och göra lite annat roligt.
 
Kram kram

Dagens pyssel.

Idag har jag virkat en bit/lekring. Blev riktigt bra faktiskt. Här skall ni få se.
 

Kram kram

Amningskudde.

Idag har det regnat så jag har suttit inne och sytt. Än så länge har det blivit en amningskudde med avtagbart omtag så man kan tvätta den. Fick därför sy en innekudde oxå i samma storlek. Sen kanske jag skall sy nåt roligt till lilla Klara Jockes brorsbarn. Men nu är det lunch som gäller.
 
 
Kram kram

Lite små inredning.

Emellan varven med att göra klart dräneringen på ena sidan försöker jag få lite mysigt att göra. Då blir det att inreda och göra fint inne. Har fått lite olika saker jag inte haft tid att sätta upp men nu så.
 
De vänstra skåpet med glas sitter i köket och den högra bilden e på ett nyckelskåp som ser ut som en gamal bok typ. Med en ram fram som jag satte in en bild från min flora. Fått dessa båda av min bror Matte.
 
på vänstra bilden har jag fått en ny ljuslyckta av Matte :D och den högra "skylten" är en lista med saker man behöver handla. Man bläddrar över små pilar på de saker man behöver handla typ bröd, mjölk, ägg mm mm. Den har jag fått av Jennifer.
Börjar få upp lite saker på väggarna nu och få det lite mysigt. Man hade ju inte så mycket i lägenheten som täcker alla väggar i huset :D
 
Kram kram

Babynest.

Tänkte bara lägga upp en bild på ett babynest jag sydde i dag. Skall i helgen få tummen ur till en amningskudde. Nån gång kommer vi ju kunna använda dem så lika bra att sätta igång.
 
Tyget jag köpte på Skroten i Kinna.
Färdigt babynest.
 
Kram kram

Altanbyggar dag.

Hej hopp. Idag har svärfar vart här och hjälpt oss bygga altan till bastun. Blev en dags arbete. Gick mycket fortare och smidigare än vad jag trott. Här skall ni få se bilder på hur det utvecklades.
 
.
.
.
.
 
 
Blev ett bra resultat tycker jag. Skall bara på sidor under för o dölja plintar och liknande. O ett litet trappsteg.
Kram kram nu skall det vilas.

Lång och effektiv dag.

Idag tog vi hit lillebrorsan som skulle hjälpa till att gräva upp ett hörn av huset för att kolla dräneringen. De började smått men sedan gjorde Jocke en deal med grannen. Vilket resulterade i detta.
 
Vi fick plocka flyghavre i hans veteåker. Flyghavre e ett ogräs tydligen.
Riktigt bond jobb. Men vi fick bra byte av grannen. Efter detta kom denna hem till oss.
 
.
.
Ett stort hål blir det när man överdimensionerar maskinen för arbetet :D .
Efter detta gjorde jag o Jocke min nya tvättline "hållare". Blev trött på den gamla torkvindan som va ful o trasig.
Nu förtjänar jag att vila o slappa, En hel dag har det allt varit.
Kram kram

Testar nya kategorier.

Tänkte jag skulle lägga in inläggen i respektive kategori så om folk vill se nåt speciellt kan de gå in direkt. Blir Allmänt, pyssel, trädgård och inredning. Lägger nu detta test i trädgård och bifogar en bild när jag gör corsage i torsdags :D Test test test.
 
Kram kram

Nya gardiner.

Handlade på Gekås för nån vecka sedan med mamma o hittade hissgardiner på rea för 30:- kanon. Se så fint det blev.
 
 
O förresten vi har så mycket ägg nu på sommaren när hönsen ligger i. Så nu bakas det kakor.
Bara en liten del av allt.
Kram kram

Lite pyssel.

Härom dagen gjorde jag klar mobilen jag arbetat på ett litet tag. Tar lite tid att virka alla figurer. Men den blev ju kanon tillslut. Lite knepigt ljus då blixten gjorde sitt. :D
 

Sedan e ihopsättandet av bebisfilten i full gång. Blev oxå som jag tänkt mig faktiskt. Färgerna känns sommriga o fina.
 
 
Har nu på semestern lyckats få klart första delen i slänten. Allt växer på och trivs. Skall bli roligt att se hur det utvecklas när allt växer till sig.
 
.
Även träden har ju fått en liten rabatt runt sig. Med fina pion vallo runt om.
 
.
 
Jag o Helene hade ett bröllop i lördags som vi fixade blommor till. Här har ni en liten sneakpeak på corsagen jag gjorde.
 
.
 
Nu blir det lite fix på gården.
Kram kram

Rörö semester.

I måndags åkte vi till Rörö med Emma, Robert och Wilma. Sedan åkte vi ut till Öarna. Började med färjan till Hönö och sedan vart det färja till Rörö. Tar ju en liten stund att komma ut men det e så underbart.
Tog lite bilder som jag tänkte visa.
 
 
På färjan över till Hönö.
 
 
Wilma är inte imponerad av Jockes bus.
 
 
Mys på altanen första kvällen. Lilla Wilma somnade tillslut på Mamma.
 
 
Underbar promenad runt på Rörö.
 
.
 
På tidagen kom Roberts 2 bröder ut. Blev god mat och gott sällskap.
 
 
Jag var den ända som vågade bada. Usch va dåligt.

Idag har jag vart med Helene på hallarna och köpt blommor då vi gjort bröllops blommor. När vi höll på och snitta alla blommor fick hon för sig att hugga mig i fingret. Hehe ne det var en olycka men lite ont gjorde det allt. Väl hemma sedan så var det besök. Tommie och Veronica samt brorsan var här. Veronica hjälpte mig lite med att fixa till rabatter runt ena fruktträdet. Skall göra så det blir lättare att klippa samt mer rabatt likt. Sedna blev det middag och massa prat.
 
 
Kram kram