Skola trots höstlov.

Vi fick inget höstlov som alla barnen. Men det e bra det för nu hinner vi med allt vi skall. Är dock väldigt tyst och tomt överallt. Tyvärr är ju inte fiket öppet så man får ta med sig kaffe på morgonen eller flörta med Andreas (läraren).
Idag lyckades jag ta mig igenom 3 uppgifter så nu har jag en kvar innan jag har 2 examinationer på denna kursen. Sen e jag klar med MMA kurserna/pinnsvetsning. Sen blir det att gå över till MIG/MAG. Är 2 kurser där med men e lite lättare med dem.
Här skall ni få se lite bilder från dagen.
 
Tomt i korridoren.
Rörsvets i PF läge. Alltså stigande svets.
 
Samma svetsning bara större rör.
Pose i nya frisyren :D
 
Kram kram

Ny frisyr.

Tänkte bara lägga upp en bild på nya frisyren. Är så nöjd :D
 
Kram kram

Lite bilder från idag.

Tänkte lägga upp lite bilder från idag. Min snygga pimpade hjälm bl.a :D
 
 
Satt ute i solen på rasten. Var helt underbart med lite sol. Men nu har det kommit lite regn :(
 
Ser nästan ut som vår. :D
 
Fick idag börja med rörsvets, Yay så kul att komma vidare. Skall nog gå vägen de här. Ni skall få se de 2 första svetsarna jag gjorde.
 
 
Har blivit en o annan blåsa på händer och så. Blir ju ganska varmt. O har droppat en o annan droppe smält pinne på en. Aj va ont det gör.
Gott när de börjar vätska och skit hehe. Svider gott men bara att vänja sig. Får skaffa ny tröjja snart då det e en hel del hål i min nu :D
 
Nu skall jag slappa och dricka vin :D i morgon e jag ledig och skall till frisören sen blir det jobba i helgen. Samt nästa vecka får vi inget lov utan e i skolan hela lovet samt skall jobba nästa helg. Så idag o i morgon får jag slappa.
Kram kram

Lunchrast.

Sitter ensam på rasten då jag e inne extra idag. Så inga klasskamrater här. Försöker cara lite social med killarna på industri men går så där. De undrar nog vad tanten sysslar med. :)
idag är det uppåtsvets som gäller. svårt men går bra. Bara jag kommer förbi den så får jag gå på rörsvets. wiii.
kram kram

Första kursen klar.

Då klarade jag mina 2 examinationer på första kursen Yay. Så nu fick jag börja med den andra kursen. Första övningen där är svets runt hörn underifrån. Svår svets och man får det lätt att droppa o rinna vilket jag lyckade med och en droppe letade sig igenom byxorna och in i skon så har ett fint litet hål i foten nu. Aj vad det svider. Men men när den uppgiften är klar blir det rörsvets med MMA. Skall blir kul.
 
 
Kram kram

Svetsbilder.

Tänkte lägga upp lite bilder på svetsar. Kör på för fullt just nu men har tyvärr fastnat på en övning inför examinationen. Men i morgon kanske det går vägen. Tänkte visa lite annat vi hållit på med i skolan. E ju övning på övning på övning vi gör.
 
Hörnförband
 
Kälfog i PA läge.
 
Stigande kälfog.
 
Nu måste jag ut och ge mat till hönsen.
Kram kram

Shopping.

Var ledig igår och bestämde mig för att shoppa lite nytt inför vintern. Så åkte upp till Borås. Fick ett presentkort på Hm på födelsedagen så blev lite handlat där.  Sen blev det Deichmansko oxå. Älskar deras skor.
 
Snyggt va. Älskar skorna de e så sjukt bekväma. Köpte även en ny klocka då min Suunto pajjat och jag använt min Rusta klocka.
Sen märkte jag igår kväll att det var hål i ena byxan så fick åka till Kungsbacka och byta dem på HM där. Då råkade jag handla lite mer, Vart inne på Gina Tricot och handlade en blus och örhängen.
 
Svårt att se kanske men fjädrarna är mörklila.
Har annars idag färgat ögonbryn/fransar, kört ansiktsmask, målat naglar och druckit vin. :D Mysig hemma kväll. Vi var ute i Varberg igår och åt och hälsade på bekanta vilket var super trevligt. Hade gärna gått ut o dansa ikväll men tror inte Jocke e på och min nya klasskamrat han skulle till Gbg så han va inte på heller. Hade hoppats på honom och hans tjej. O Kinna krog kanske :D Ja ja en annan gång kanske. Nu skall jag äta lite.
Kram kram
 

Försök till bloggande.

Gör ett försök att blogga via mobilen. Finna ingen app för detta till android än. Suck. Så vi får se hur det blir. Sitter i skolan på lunch ensam. E inne extra för att ta igen. skall idag examinera första kursen idag. Så blir 2 praktiska prov som skall vara perfekta. Så vi håller tummarna. 
 
kram kram