Skolbilder.

Här kommer lite bilder från mina första dagar i skolan.
 
Mitt lilla bås jag bor i just nu.
 
Min nyinhandlade super hjälm :D
 
Våra fula mössor vi måste ha under hjälmen.
 

Öva att lägga fogar jämte varandra.
Kälsvets. Bygger upp en tjock en.
 
Fösökte öva lite hemma på en sigande kälsvets men plåten var för tunn och pinnarna för tjocka så det blir bara hål i den så blev lite arg. Så blev att gå in och kolla tv igen och plugga lite teori till tisdagens prov.
 
Kram kram
 
 
 
 

Första försöket.

Jocke har ju hjälpt mig idag med svetsningen. Körde pinnsvets eller MMA som de heter...Början var kass men det gick framåt iallafall. Uppifrån och ner på bilden ser ni utvecklingen.
 
 
Spänd o nevös Maria.
 
.
.
 
Kram kram

Svetsning.

Jag kom ju tillslut in på utbildningen och började idag. Men blev mest gå igenom saker och få papper och böcker och skåp. I morogon får jag sitta i svetsbåset och sätta igång. Skall bli spännande och roligt.
Nu skall jag ut och öva med Jocke då jag har en månads övning att ta igen.
 
Kram kram

Hönsgård.

Idag byggde vi en hönsgård. Fick lite hjälp av grannen. Hönsen verkade godkänna den. Men kossorna var lite förvirrade ett tag. :D
 
 
Ser halv snett ut men marken lutar så mycket hit o dit så ser knepigare ut än va det är. :D
 
Kram kram

Höstlökar.

Nu har jag planterat ungefär hälften av alla Lökar jag köpt. Kan ha blivit över 80st. Gah tar lite tid men kommer bli såååå fint till våren. Längtar redan nu. Vill se hur det blir. Men får vänta o vänta. Här har ni en bild på de sorter det blev detta år. Förra året satte jag ju mycket rosa/lila men de blommar lite senare på våren samt på sommaren så årets kommer tidigare.
 
Kram kram

Dags med uppdatering.

Har inte uppdaterat på över en vecka nu detta är dåligt. Får skylla på att jag börjat jobba igen. Blev en del förra veckan. Första dagen tillbaka jobbade jag ju 12h så fick ingen smygstart inte. Sen jobbade jag helgen oxå. Är ledig idag men jobbar ons-fredag igen. Sen e det ledig helg. Wiiii.
Har inte hunnit med så mycket. Vart ganska trött efter jobbet. Man känner ju att man haft semester i 5veckor. Phew blir så trött för så lite.
Men har gjort klart en barnvagnsmobil som jag virkat på ett tag. Så här slutade den. Skall bara fästa band i ändarna så jag kan hänga upp den.
 
 
Idag har jag knappt gjot nåt. Var och hälsade på mamma på nya jobbet i Kinna. Var nämligen tvungen att hämta mitt nya körkort i Skene på posten där.
Tog ett kort utanför deras kontor för det låg så fint nere vid Viskan.
 
 
Nu skall jag ta det lugnt och virka klart mina mormorsrutor. Sen blir det sängen tidigt då jag e förkyld och trött som sjutton. Sen e det jobb i morgon igen.
Kram kram