Gården.

Nu är det dax att uppdatera igen. Nu när mina 3veckors semester e över :(. Började jobba idag. Gick kl 07-15 skall gå samma i morgon sedan e det 14-21.30 onsd-tors.
Jocke har dock en vecka kvar han den fuskisen. Men vi har hunnit med en hel del. Jocke har jobbat mest med manliga saker som bygga bastun. Har jag oxå faktiskt :D sen har han mekat med bilarna och eldat massa skräp.
Sen har det blivit lite smått o gott.
Tänkte visa lite bilder eftersom jag vet att ni gillar att se vad som händer här nere.

Vi behövde få upp en stubbe i gräsmattan så vi fick grannpojken till att hjälpa oss. Tur man har snälla grannar. Vi konstaterade att den kanske e lite överdimentionerad för trädgårdsarbete. Men när han nu var här hjälpte han oss få bort Berrberris buskarna och grässvålen.







Kanoners med lite riktig hjälp. Så här fint har jag gjort idag då jag köpt markttäckduk. Sen skall bara alla stenar på. Phew o en del växter skall in till. Men fint kommer det bli.







Tror ni det blir bra? Det tror jag. Sen skall ju in mer växter. Massa rosor, olika bräken o annat kul.
Vi har oxå bytt ut vår gamla utebelysning som såg ut som en gatlyckta till en ny finare variant.



Nu kommer lite mer spännande saker. Bastun. E sååå svårt att få bra bilder o se hur jäkla stort det e. Men men ni får se lite iallafall. Den är uppe i fårhuset.


Jocke i Hallen utanför bastun. Panelen e uppe både ute o inne och dörren e på plats.





Gör som vanligt och hoppar från det ena till det andra. Har fått upp lite tavlor i vardagsrummet. Köpte ramar på Gekås och sen har jag rivit ur bilder ur en flora jag köpte på secondhand. Blev super fint. Samt jag har sytt om lite kuddar.



Har samlat lite frön i trädgården för nästa års sådd :D Lite akleja och Vallmo. Hoppas det blir lite olika roliga sorter som kommer fram.


Gjorde lite söta påsar för fröna :D

Ne nu skall jag slappa innan jag skall sova e ju upp tidigt i morgon igen.
Kram kram


Bröllop.

I lördags var det Emma och Roberts bröllop. De hade det på Sankt Görgen park och resort. Vart helt underbart. Men har varit en låång vecka. Redan i onsdags skulle de ju fotograferas. Så jag var som 1:a tärna där för att hjälpa fotografen med att bära saker mm. Det var super kul och de var så vackra så.
Först var vi uppe på Ramberget och sedan ut till Ragnhildsholmens ruin i Kungälv. Jag tog lite bilder på dem när de blev fotade.
Fick göra en tillfällig bukett till henne som hon kunde ha på bilderna. Hon bad mig plocka blommor i rabatten så det gjorde jag.






Sedan i torsdags åkte jag och Heléne till Hallarna och handlade blommor och i fredags skulle buketterna göras.

Emmas bukett.


Min o Sandras tärnbukett.                                   Allt samlat med 8st corsage oxå.

Sen kom själva dagen. Då samlades vi 2 tärnor och Emma kl 9 för att bli ompysslade. Vi fick frukost och sedan skulle vi sminkas och fick håret fixat och sen vart det lunch. Cesar sallad med räkor och Champagne. Helt underbart var det och vi blev så snygga allihopa. Det var så jäkla lyxigt allt.

Emma blir sminkad.

Emma får håret fixat.

Sandra sitter i sminket.

Lunchen o sen skumpan.

Tärnorna.

 

Efter vigseln var det 3 rätters som var helt underbar.

Bruden och bestman.

Min underbara efterrätt. Smultronsorbet. Med jordgubbar och citronmacroner.

Efter middagen skulle vi vidare till en annan lokal där fler kom för att fira dem. Även där blev det mat och dryck. Lite lekar och sedan dans.

Brudvalsen.

Party hela natten lång.

Vart ett helt underbart bröllop som ni kan se. Kanon väder och allt.

Kram kram


Emmas Möhippa.

Ja i Lördags hade vi möhippa för Emma. Det började med att Robert gick upp och gav henne frukost för att sedan säga till henne att packa en väska med saker som vi förbestämt.
Sen fick hon en ögonbindel och sätta sig i bilen. Robert körde henne sedan till Göteborgsstation där hon fick av ögonbindeln och fick en vägbeskrivning.
Hon skulle ta pendeln till Kungsbacka och sedan ta en liten promenad.
Hon hittade sedan oss i slutet av denna promenix vid Hålabäcksfritidsgård där vi skulle testa på Poledancing. Ja det var ju intressant. Svårt och man fick såååå ont i armarna efteråt.


Emma på gång till Fritidsgården.


Snygg bruden e i sportshorts o högklackat.                Svettiga och goa e jag o Emma här.


Erika, Emma och Charlotta.                               Hanna, Emma och Isa.

Efter detta blev det en picknick vid Kungsbackaån.







Efter detta åkte vi till Lindome och hem till Heléne för att ha en blomsterbinderikurs.






Alla fick lära sig att göra en bukett. Grunderna till detta.

Sen gjorde vi buketter i olika höjder.

Heléne var så duktig som lärare.

Emma roade sig på studsmattan lite.

Sen vart det att vi skulle göra brudbuketter.

Så här blev min. Riktigt nöjd.

Efter detta gjorde vi var sin Corsage som vi hade på oss på kvällen. Vi började göra i ordning oss för att åka in till stan där Emma skulle sälja alla buketter. Efter det skulle vi till Joe Farellies på middag.

Emma gör sig redo :D

Min mat. Kalvfrikadeller mmmmm.

Emma var förberedd. :D

På kvällen gick vi vidare till en salsabar som hette Tranquilo.

Hela dagen var lyckad. Alla hade roligt och var glada. Känns som jag gjorde ett bra jobb. :D

Kram kram


Midsommar uppdatering.

Här kommer nu bilderna från våran midsommar i Korpemåla norr om Kalmar.
Var helt underbart som vanligt. Jag o Jocke kom ner på torsdag kväll sent. Så det var bara att sova då. Sen vart det fredag o midsommar. Börjar med frukost med allihopa. Sedan blir det ha det skönt och njuta tills silla lunchen är. Efter det cyklade jag o plockade blommor för att göra krans.
Kl 14 är det dags att resa midsommarstången och dansa kring den. Lite senare blir det middag, dricka och sedan ner på bryggan och dansa natten lång.
Lördagen brukar vara lugn med frukost o lunch såklart. Alla tjejerna brukar cykla upp till Pataholm för att köpa smycken hos en dam som gör egna. Blivit en tradition. I år köpte jag ett armband av färgade marmorkulor. Super fint.
På kvällen på lördagen fick jag åka hem då jag jobbade på söndag. Men Jocke stannade kvar för att basta och äta gott.
Här kommer nu bilderna.


Jobba lite på båten hör till.


Här vart det lunch.


Slappar i solen.


Min krans.


På kvällen var sminket på och kransen på.


En av kransarna till midsommarstången.


Nu reses den av alla karlar.


Dans.


Veronica och jag dansar på.


Sill.


Jocke myser med Ollie.

Kram kram

Semester!!!

Dålig uppdatering som vanligt. Men vart mycket på senaste. Planerat en möhippa, midsommar, jobb, haft möhippa. O nu har vi semester. 3veckor tillsammans. Kommer bli mycket att fixa med hemma. Tänkte lågga upp lite bilder senare feån både midsommar o mõhippan o då berätta mer. Nu skall jag fortsätta ligga o läsa och bara ta det lugnt. Kram